cover-aleg-online-png

Avantajul Magazinului nostru Online, Moldova față de altele

PRINCIPALUL avantaj al Magazinului nostru Online „aleg.md” față de toate celelalte, este că avem o livrare complet gratuită. Mărfurile pe care le-ați comandat, le livram oriunde în R. Moldova. Explicația pentru aceasta este foarte simplă. Comanda dumneavoastră, pentru compania noastră, este o marfă de trecere către cea principală.

Firma noastră, astăzi, este una dintre cele mai mari din Republica Moldova. Genul de activitate: importul și vânzarea de echipamente de marcă, care are proprietăți excelente de consum și de înaltă calitate. Echipa companiei lucrează din greu, pentru a se asigura că prețurile mărfurilor s-a rămâe acceptabile pentru populația țării, chiar și în situația actuală.

Magazinul online, astazi, are avantaje uriase fata de magazinele conventionale. Cu ajutorul site-urilor specializate, cumparatorii au posibilitatea de a face cumparaturi fara a iesi de acasa. Acesta este motivul pentru care cumpărăturile online sunt atât de populare acum. Produsele vândutt de compania noastră sunt mai ieftine decât în ​​orice magazin. Acest lucru poate fi confirmat de faptul că nu avem nevoie de costuri suplimentare care să conducă la o creștere a costului mărfurilor. Costurile suplimentare includ plata pentru: închirierea magazinelor, întreținerea spațiilor de vânzare cu amănuntul, securitatea bunurilor imobiliare, salariile vânzătorilor, serviciile intermediarilor etc.

Achiziționând bunuri de la noi, veți economisi timp prețios și costuri de transport. Tot pe site-ul nostru: Magazin- Online aleg.md vă puteți familiariza temeinic, în limite rezonabile, cu descrierea caracteristicilor tehnice ale produsului dorit.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *