Weima_noutati

De ce e de dorit s-ă alegeți anume motobloc de marca”WEIMA”?

De ce e de dorit s-ă alegeți anume motobloc de marca”WEIMA”?
WEIMA este o marcă comercială a producătorului „Chongging Weima Power Machine Co Ltd”. Producătorul de motoblocuri „WEIMA” deține certificate europene de calitate și conformitate. Motoblocurile „WEIMA” ocupă cu încredere locul care îi revin în topul celor mai bune echipamente de încredere din lume. Datorită celei mai largi game de modele, consumatorii au posibilitatea de a alege modificarea necesară. Pentru cultivarea obișnuită a terenului de orice dimensiune de către un rezident de vară amator. Deasemenea și un model modern universal cu funcționalitate extinsă pentru un fermier profesionist.
Compania WEIMA (VEIMA) ocupă una dintre pozițiile de lider pe piața mașinilor agricole. Fermierii din Moldova pot alege pentru ei înșiși opțiunea potrivită, care va îndeplini cerințele pe care utilizatorii le impun echipamentelor.

Printre altele, caracteristicile tehnice ale motoblocurilor WEIMA se remarcă semnificativ:
– Producția proprie ne permite să producem și să îmbunătățim echipamente de înaltă calitate.
– Certificatul de calitate si conformitatea produsului confirma siguranta functionarii.
– Un personal extrem de profesionist format din tehnologi și designeri lucrează în mod constant pentru a îmbunătăți modelele tuturor tractoarelor.
– WEIMA-Nr.1 pentru vânzarea și exportul de produse în străinătate.

Puteti achizitiona motoblocuri WEIMA din magazinul nostru online: www.aleg.md.
Motoblocurile au o putere de 6 c. p.. și se disting prin transmisie de înaltă calitate și o gamă largă de atașamente. Avantajele includ: calitate ridicată a construcției, design modern, vopsea durabilă, prețuri accesibile și disponibilitatea pieselor de schimb în magazin.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *