Zubr_logotip_2-1

Motoblocuri ZUBR produse de: Weifang Runda Machinery Co, Ltd

Motoblocurile de marca „ZUBR” a fabricii: „Weifang Runda Machinery Co., Ltd” sunt mașini agricole concepute pentru prelucrarea parcelelor casei și a suprafețelor mici. Fabrica produce multe modele diferite de motoblocuri, cu putere și configurație diferite. Funcționalitatea motoblocului poate fi extinsă semnificativ prin achiziționarea de componente și ansambluri suplimentare pentru acesta.Avantajul motoblocurilor de marca ZUBR față de alte modele.
Motoblocurile „ZUBR” sunt destul de fiabile și convenabile de utilizat, ușor de operat. Folosind un tractor cu mers pe jos, puteți slăbi solul, aplica îngrășăminte, puteți săpa pământ, îndepărta buruienile, curăța și îndepărta zăpada și transporta încărcături mici. Acest echipament este competitiv în comparație cu producătorii europeni.

Caracteristici caracteristice pentru determinarea originalității tractoarelor „ZUBR”:
– Prezența unui logo tridimensional strălucitor al producătorului pe motor sau cutie de viteze.
– La motoblocurile diezel se toarnă în timpul fabricării unității.
– Culori originale utilizate pentru vopsirea unităților: roșu, verde de mlaștină, portocaliu și albastru.
Notă: Astfel de sfaturi vă permit să identificați un fals, achiziționând astfel un tractor original de înaltă calitate.

Clasificarea motoblocurilor „ZUBR”:
– Motoblocurile usoare, cu o capacitate de până la 6,5 ​​litri. s., datorită căruia este posibil să se cultive parcele de 10 – 30 de acri. Greutatea motoblocului este de până la 100 kg.
– Motoblocurile medii, cu putere de până la 9 litri. s., datorită căruia este posibil să se cultive parcele de 30 – 80 de acri. Greutatea motoblocului este de până la 120 kg.
– Motoblocurile grele, cu o capacitate de până la 15 CP. pp., datorită cărora este posibil să se cultive parcele de un hectar sau mai multe. Greutatea motoblocului de la 120 kg.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *